Anvendelsesområder

Tribotec har en omfattende og bred vifte af produkter til mange forskellige typer industrier og trin i produktionsprocessen. Vores produkter dækker de fleste behov til applikationer inden for rustbeskyttelse, samling og smøring. Ofte er en kombination af flere produkter den optimale løsning.

Nogle gange er der specifikke krav, klassifikationer, godkendelser eller behov for at finde et produkt inden for en bestemt branche eller et anvendelsesområde, og vi har derfor samlet produkter i et par forskellige grupper, så du lettere kan finde det, du leder efter.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål!

Silikon

Användningsområden

Elektronik

Med et stort udvalg af produkter fra vores silikonsortiment kan vi beskytte følsom elektronik mod blandt andet korrosion og stød. Med VCI Rust Protection Emitters undgår du oxidation og korrosion, der kan forekomme i lukkede rum. Vores produktgruppesmøremidler inkluderer produkter til rengøring, zink og kølespray samt smøremidler til elektriske kontakter.

Læs mere

Användningsområden

Energi

Energi fra vindkraft og solenergi er eksempler på løsninger, der fokuserer på udvikling for en bæredygtig fremtid. Både vindmøller og solkraftværker udsættes konstant for naturlige belastninger som regn, vind, støv, sand og sollys. For at opretholde god ydeevne og acceptabel levetid for disse anlæg er korrosionsbeskyttelse baseret på VCI-teknologi et fremragende valg.

Læs mere

Användningsområden

Køretøj

Bilindustrien har længe præsenteret udviklere og forskere for store udfordringer med hensyn til rustkontrol, da kravene til lave omkostninger og sikkerhed med hensyn til sundhed og miljø har været høje. VCI-teknologien har åbnet døren for miljøvenlige og omkostningseffektive metoder for at sikre, at korrosionsproblemer holdes på et minimum i produktionskæden.

Læs mere

Användningsområden

Opbevaring og transport

Detaljer, der skal pakkes, sendes eller opbevares, udsættes ofte for rustproblemer. Med vores intelligente, miljøvenlige korrosionsbeskyttelse baseret på VCI (VpCI) -teknologi får du fuldstændig beskyttelse uanset type transport- eller opbevaringsmiljø. Du kan stole på en øget levetid for dine produkter.

Læs mere

Användningsområden

Livsmedel

Vi forbrugere og samfundet kræver i stigende grad, at vores fødevarer produceres på en bæredygtig og etisk måde og har en positiv indvirkning på vores helbred. Sammen med vores leverandører har Tribotec et stærkt fokus på udvikling af produkter, der er venlige over for mennesker og miljø.

Læs mere

Användningsområden

Marine

Havmiljøet er stressende og hårdt for værktøjer, maskiner og andet udstyr. Risikoen for slid og korrosion øges markant på grund af vejr og vind, fugt og et salt miljø og f.eks. Under opbevaring. Tribotecs smøremiddelsortiment inkluderer produkter, der kan modstå dette miljø. Vi har også korrosionsbeskyttende tilsætningsstoffer og hele VCI-emballageserien til applikationer i havmiljøet.

Læs mere

Användningsområden

Rengøring og fjernelse af rust

Rengøring er en naturlig del af de fleste produktionskæder, og valget af produkt i rengøringstrinet kan være afgørende for det næste produktionstrin. Tribotec tilbyder et omfattende udvalg af industrielle rengøringsprodukter til automatisk og manuel rengøring, rengøringssprays til vedligeholdelse, limfjernere og rustfjernere.

Læs mere

Användningsområden

Vandbehandling

Korrosion i vandbårne systemer er et almindeligt problem, der medfører øgede vedligeholdelsesomkostninger samt meget arbejde i forbindelse med konservering eller opstart af systemerne efter nedetid. Tanke, ventiler og rørsystemer med vandbaserede medier testes ofte og testes, hvilket kan forårsage korrosionsproblemer. Tribotec har produkter i sit sortiment, der forhindrer både korrosion og kalk og giver både længere levetid og reduceret vedligeholdelse af dit system.

Læs mere