Vandbehandling

Korrosion i vandbårne systemer er et almindeligt problem, der medfører øgede vedligeholdelsesomkostninger samt meget arbejde i forbindelse med konservering eller opstart af systemerne efter nedetid. I sin serie af antikorrosionsprodukter har Tribotec produkter til langvarig beskyttelse mod korrosion og konservering af lukkede kølesystemer med ferskvand, damp og glykol, til beskyttelse mod korrosion under opbevaring af kedler og til hydrostatisk test.

Korrosion i vandbårne systemer er et almindeligt problem, der indebærer øgede vedligeholdelsesomkostninger samt meget arbejde i forbindelse med konservering eller opstart af systemerne efter nedetid. Tanke, ventiler og rørsystemer med vandbaserede medier testes ofte og testes, hvilket kan medføre korrosionsproblemer, der skal afhjælpes, inden systemerne kan bruges.

I sin serie af antikorrosionsprodukter har Tribotec produkter til langvarig beskyttelse mod korrosion og konservering af lukkede kølesystemer med ferskvand, damp og glykol, til beskyttelse mod korrosion under opbevaring af kedler og til hydrostatisk test. Produkterne forhindrer både korrosion og kalk og giver både længere levetid og reduceret vedligeholdelse af dit system, hvilket betyder reducerede omkostninger for dig. I de fleste tilfælde behøver korrosionsbeskyttelsen ikke fjernes, før systemet startes efter opbevaring / nedetid.

En kombination af flygtige korrosionsinhibitorer, kontaktinhibitorer, antikalkmidler og beskyttelse mod mikrobiel vækst giver optimal beskyttelse af dit system.

Du kan se nogle eksempler på produkter her, men du er velkommen til at kontakte os for at diskutere netop din applikation!

Produkteksempel

VCI-tilsætningsstof

Cortec 649 BD VCI Rustbeskyttelsesadditiver til kølesystemer / vandsystemer

Produkt til langvarig beskyttelse mod korrosion i lukkede systemer med…

VCI Emitter

Cortec Boiler Lizard® VCI pulver

VCI-pulver i vandopløselig polyvinylalkoholpose (PVA) beregnet til at beskytte mod…

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga