7 maj 2020

ECC 3050S Printpladelak – både hærdende og arbejdsmiljøvenlig!

Tribotec kan tilbyde en meget hurtigt hærdende silikone kredsløbslak – Momentive ECC 3050S.

Produktet er en fugtighedshærdende silikone-lak, der hærder ved normal stuetemperatur så hurtigt som nutidens “hurtige” lakker (ca. 30 min), men for ECC 3050S kan hærdningen accelereres betydeligt ved hjælp af forhøjet temperatur. Lakken kan hærdes fuldstændigt på 2 minutter.

Produktet har UL-godkendelse og UV-indikator, og det er desuden et godt og arbejdsmiljøvenligt alternativ til de opløsningsmiddelbaserede malinger, der findes på markedet.

Hent produktinformation til ECC 3050S her:

Selektiv belægning af kredsløb med beskyttende belægning er en hurtig og økonomisk metode til store produktionsserier. Det er også en god metode, hvis støbning bliver for dyrt eller for tungt. En god printpladelak skal have lav viskositet, god spredning og perfekt vedhæftning til underlaget. Alt dette møder silikone-baserede lakker. Silikonkredsløbslakker er også blevet vist i test for at give bedre beskyttelse mod blandt andet korrosion forårsaget af kondens end konventionelle lakker, især i et saltvandigt miljø.

Vi har stor erfaring med at hjælpe kunder med at finde det bedst mulige produkt til støbning af elektronik med hensyn til dimensioner og ydelseskrav, og det er bedst, når vi kan være involveret og give tip til, hvordan man designer produktet til maling.

Kontakt vores produktspecialist Kim Heden for mere info:

Mobil: 0702-003135, email: kim.heden@tribotec.se

Kategorier: Miljøarbejde, Silikone

Kategorier: ,

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga