Kundereferencer

Tribotec har bred viden og lang erfaring inden for alle vores produktsegmenter. I årenes løb har vi samlet mange eksempler på opgaver, vi kan dele med, hvor vi sammen med kunden har fundet en fleksibel, omkostningseffektiv og miljøvenlig løsning til deres forretning. Her finder du nogle af dem!

Silikone

Indsprøjtning

Kunden havde udviklet et system til automatisk forbindelse mellem traktor og trailer, hvor en enhed med elektronik i mange år skal beskyttes mod et meget aggressivt miljø.

Læs mere

Silikone

Lakering

Kunden, en førende producent af parkeringsmålere, indså, at beskyttelsen af ​​elektronikken i maskinerne skal prioriteres højest for at garantere høj driftssikkerhed i barske udendørs klimaer år efter år.

Læs mere

Silikone

Indkapsling

Slutkunden er en af ​​verdens mest berømte producenter af pumper og ventiler. USA udgør en stor del af deres marked, hvilket betyder, at produkterne skal opfylde en række amerikanske lovkrav ...

Læs mere

Rustbeskyttelse

Indendørs beskyttelse

Virksomheden ønskede at forbedre miljøet og kvaliteten i sin produktionsproces af køretøjskomponenter. Ved at bruge Cortec VpCI 377 blev alle høje krav opfyldt fra kunden.

Læs mere

Rustbeskyttelse

Langvarig opbevaring

Ved at bruge en aluminiumsfilm med VpCI-belagt inderside blev de krævede egenskaber til en 100% tæt emballage med kombineret rustbeskyttelse opnået.

Læs mere

Rustbeskyttelse

Transportbeskyttelse hårde forhold

Ved at belægge eksponerede overflader med Cortec 368 og derefter Cortec 126-film blev de krævede egenskaber til en 100% tæt emballage med kombineret rustbeskyttelse opnået.

Læs mere

Rustbeskyttelse

Bufferlagring

Forud for en fabriksflytning blev materialer præproduceret til at dække markedets behov i 2 år. Dette materiale skulle opbevares på en optimal måde.

Læs mere

Rustbeskyttelse

Beskyttelse af hydrauliske rør

Virksomheden brugte tidligere olie til at beskytte det indre af hydrauliske rør. Ved at bruge Tribotecs Cor-Pack Pipestrip fik du et renere og miljøvenligt alternativ.

Læs mere

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga