27 februar 2015

Limning og forsegling af belysningsarmaturer

Limning och tätning av belysningsarmaturer

Belysningsarmaturer er hovedsageligt lavet af plast, metal og glas. Klæbemidler og fugemasser, der bruges til at sammenføje disse dele, skal derfor have perfekt vedhæftning til alle disse materialer og samtidig kompensere for materialernes forskellige fysiske egenskaber. Dette samtidig med, at materialerne ikke må påvirkes.

Tribotecs klæbemidler og fugemasser er udviklet til limning og forsegling af belysningsarmaturer. Ud over en meget god vedhæftning, selv under ekstreme forhold, hjælper limen med at styrke hele konstruktionen.

Tribotecs klæbemidler og fugemasser til belysningsanvendelser er bl.a ​​.:

  • Meget stærk vedhæftning til lampehus og glaspaneler under ekstreme vejrforhold
  • Spændingskompenserende egenskaber – hvilket er en forudsætning ved sammenføjning af materialer med forskellige længdeudvidelseskoefficienter
  • Fremragende temperaturbestandighed
  • Fås i et næsten ubegrænset udvalg af farver til innovativt design og andre krav.

Limning och tätning av belysningsarmaturer 2

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige lim til din applikation, skal du kontakte Kim Heden på tlf. 0702-003135 eller via e-mail kh@tribotec.se

Klæbemidler til industrielle anvendelser? Hvilke typer materialer skal du lime? Hvilken styrke kræves? Hvordan ser produktionen ud? Har du brug for UL-godkendelse?

Tribotec har mange års erfaring inden for industriel limning, tætning og indkapsling inden for maskin-, elektronik-, fly-, køretøjs-, fødevare- og medicinalindustrien. Du er velkommen til at rådføre dig med os på et tidligt tidspunkt.
Vi ved af erfaring, at projekterne vinder tid og kvalitet ved et tidligt samarbejde. Kontakt os, vi er glade for at komme ud og besøge dig.

Kategorier: , , ,

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga