Lav et aktivt valg for miljøet - vælg miljømæssigt smarte produkter

Sammen med vores kunder træffer vi aktive valg og stræber efter et glattere og mere behageligt miljø at arbejde i, når kemikalier håndteres i produktionen. Tribotec sælger rustbeskyttelse, silikone, lim og smøremidler med minimal indvirkning på personale og miljø. Tribotec har et certificeret miljøledelsessystem i henhold til ISO 14001 og er tilsluttet FTI - forretningssystemet til genbrug af emballager.

Vores miljøpolitik

Tribotec skal forhindre forurening af miljøet og stræber efter at importere, fremstille, udvikle og sælge produkter med minimal miljøpåvirkning og optimal brug af naturressourcer.

Miljöpolicy

Bæredygtighedsarbejde

I vores rolle som distributør af kemikalier har vi i Tribotec et stort ansvar, især når det kommer til indvirkningen på menneskers sundhed og miljøet, og derfor er bæredygtighedsarbejde en indlysende del af vores hverdag.

Bæredygtighedsarbejde

Uklæbende klæbemidler og fugemasser

Vi kan nu tilbyde produkter, der er oprettet for yderligere at forbedre brugerens sundheds- og sikkerhedsforhold.

Loxeals forsknings- og udviklingsafdeling har udviklet en “grøn produktlinje” til trådlåsning / tætning. Serien inkluderer produkterne Loxeal 55-02, 58-12 og 83-52.
Disse produkter er ikke underlagt mærkning og er i dag de mest brugervenlige trådlåseprodukter, der findes på markedet. Ikke mindst i betragtning af det personale, der skal håndtere produkterne hver dag i deres arbejde.

Vores lim

Silikoner – et oplagt miljømæssigt valg!

Silikone er ikke klassificeret som termohærdende plastik, og de fleste af produkterne er derfor meget venlige at arbejde med i deres produktionsproces. Takket være dette undgår du generelt en særlig tilpasning af arbejdspladsen. Da nye miljølove blev indført, der begrænsede brugen af ​​skadelige lakker på printkort, søgte Stoneridge en mere miljøvenlig løsning. Valget af Tribotecs silikonelak viste sig at være rentabelt på flere måder.

RoHS (Restriction of Hazardous Substances) er et EU-direktiv, der regulerer grænseværdier for farlige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr. Denne lovgivning dækker således vores elektroniske silikone, som alle er kompatible med direktivet. Disse silikone produkter kan derfor anvendes uden risiko for at overskride grænseværdierne.

Vores silikone

Biologisk nedbrydeligt rustbeskyttelse

Vores VCI-plast fås også i biologisk nedbrydelige og komposterbare versioner, såsom komposterbar rustbeskyttelsesfilm. Vi har også et komplet udvalg af flydende vandbaserede antikorrosionsprodukter.

Cortec VpCI-produkter er udviklet ved hjælp af den nyeste kemiske teknologi med fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed, minimeret brandrisiko og miljøpåvirkning.

I vores komplette VCI-antikorrosionsbrochure finder du Tribotecs hele sortiment af Cortec VCI-plast, VCI-papir, VCI-væske-antikorrosion og VCI-antikorrosionsfjerner. Brochuren indeholder udvælgelsestabeller og andre nyttige madvarer til dem af jer, der allerede bruger VCI-korrosionsbeskyttelse eller er interesseret i at begynde at bruge denne miljøvenlige antikorrosions-teknologi.

Vores rustbeskyttelse

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga