6 december 2016

MS polymerklæbemiddel til karrosseri og fremstilling af campingvogne

MS Polymer Viscoseal  lim för påbyggare husvagnstillverkare 1Nu hvor bodybuildere og autocampere er i deres travleste periode, vil Tribotec informere dig om, at vi har al MS-polymer på lager, både på pølser og i patroner. “Vigtigheden af ​​at kunne levere varer til kunden med kort varsel er vigtig for os, hvorfor vi også har en bevidst investering i oplagring af MS-polymer til vores kunder,” siger Mats-Inge Ericsson hos Tribotec. ”Vores investering i vedligeholdelse / produktion giver resultater, kunder ønsker viden, hjælp og varer, der kan leveres.

Viscoseal, som er vores eget mærke, anvendes i dag på en bred front i svensk industri. MS-polymer er et klæbemiddelprodukt, der er opløsningsmiddelfrit, limer på alle overflader og bruges som klæbemiddel / tætningsmiddel / fugemasse. Da det hærder på luft og fugtighed, kan du også lime / forsegle / forsegle under vand. Vi har kunder inden for campingvogn / autocamper-segmentet, træindustrien, aluminiumsprofiler, byggeri, både, ja alle, der har brug for et kvalitetsprodukt, de gør jobbet.

Tribotec kan levere viskoseal i hvid i 600 ml pølse såvel som gennemsigtig / brun / hvid / grå / sort i en 290 ml patron.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, så tøv ikke med at kontakte vores sælgere inden for produktgruppen,
Mats-Inge Ericsson, mobil: 0708-887801 mail: matsinge.ericsson@tribotec.se
Marcus Svedin, mobil 0708-887810 mail: marcus.svedin@tribotec.se

MS Polymer Viscoseal  lim för påbyggare husvagnstillverkare

1-komponent
VISCOSEAL 6958R
Klæbemidler og fugemasser til generel brug. Meget godt valg til limning af glas, plast, træ, sten og metal. Hærder ved hjælp af fugtighed og giver en stærk, fleksibel samling. Viscoseal 6958R bruges i en række forskellige typer produktion, såsom vinduer, drivhuse, karosserier, belysningsarmaturer, køretøjer, køleskabe og VVS såvel som skibe, små både og containere.
Fås i grå, sort og hvid. Enhver farve fås i større mængder.
Emballage: 290 ml plastpatron eller 600 ml aluminiumsfoliepølse. Fås også i 25 liters spande.
VISCOSEAL 6960R
En stærkere variant af 6958R til krævende konstruktioner. Viscoseal 6960R giver ca. 50% højere trækstyrke, men stadig næsten samme elasticitet. Fås i hvid, sort, grå og brun i 290 ml plastpatroner.
VISCOSEAL 6938T
Transparent, næsten krystalklart klæbemiddel og tætningsmasse. Samme anvendelser som for 6958R. Fås i 290 ml plastpatron.
VISCOSEAL 6900R
Denne variant af Viscoseal er en tynd pasta, der gør den spraybar ved hjælp af trykluft. Det kan bruges som klæbemiddel til større overflader eller som en korrosionsbeskyttende forbindelse over svejsninger. Kan sprøjtes i et tyndt eller tykt lag og kan også påføres med en børste. Viscoseal 6900R har meget god vedhæftning til metaller og mange plastmaterialer.
VISCOSEAL 6930SL
Viskøs og selvnivellerende. Kan bruges til at forsegle eller lime smalle huller, hvor en pasta ikke kan løbe tør. Hærder ved hjælp af fugtighed til en elastisk gummimasse, der klæber godt til glas, metaller, mange plastmaterialer, sten og træ. Fri for opløsningsmidler.
2-komponent
VISCOSEAL 280FC
Viscoseal 280FC er en to-komponent MS-polymer, der tilvejebringer en håndterbar klæbeforbindelse inden for en halv time og hærdes fuldt ud efter fire timer. Det kombinerer således hurtig produktion med alle fordelene ved en MS-polymer. Velegnet til alt fra små til store serier. Anbringes let med en elektrisk fugepistol, da den leveres i enkelt patronstørrelse. Behøver ikke fugt for at kunne hærde og kan derfor bruges i lukkede rum, for eksempel til at fastgøre fliser til en flad væg.
VISCOSEAL 2K
Viscoseal 2K er et meget hurtigt hærdende to-komponent klæbemiddel og tætningsmiddel til produktion i store mængder. Den er baseret på SPUR og giver en holdbar, hård og fleksibel samling. Behøver ikke fugt eller varme for at hærde. Til industriel limning / tætning i store serier, f.eks. i køretøjer, campingvogne, karrosseri.
Fås i 20 liters spande: 48,5 kg pr. Sæt A + B.

Kategorier:

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga