6 september 2017

Spar 40% sammenlignet med oliebaseret rustbeskyttelse

robotic arms with roll of steel sheetsCortec har udviklet et nyt vandbaseret antikorrosionsprodukt (RP), der reducerer anvendelsesomkostningerne med 40% sammenlignet med brugen af ​​de mest anvendte oliebaserede antikorrosionsprodukter, der er tilgængelige på markedet. Cortecs EcoCorr RP giver fremragende rustbeskyttelse og reducerer samtidig “kulstofaftryk”. EcoCorr vandbaseret rustbeskyttelse RP er en komplet erstatning for oliebaseret rustbeskyttelse, der anvendes til midlertidig indendørs beskyttelse af udstyr og komponenter. Produktet er let at bruge og let at fjerne.

Efter at produktet er blevet påført metaloverfladen via neddypning, børstning eller sprøjtning, danner EcoCorr RP en tør, klar film. Præcisionsbearbejdede dele, der skal håndteres i plukkrobotten, kan også belægges med dette produkt uden problemer. I de fleste tilfælde påvirker belægningen ikke produktet og skal derfor sjældent fjernes fra produktoverfladen, da det endelig er samlet og klar til brug.

Metal pipes

Nyligt bearbejdede metaloverflader er særligt følsomme over for overfladerust og korrosion mellem de forskellige produktionstrin. For at undgå rustudgifter er det meget vigtigt at anvende en forebyggende rustbeskyttelse på metaloverfladerne mellem bearbejdning, fremstilling og levering. Dette gøres normalt med et olie- eller opløsningsmiddelbaseret produkt, som ofte er klæbrig, farligt for brugeren og vanskeligt at fjerne.
Skärmklipp

EcoCorr vandbaseret rustbeskyttelse (RP) forbedrer renheden i produktions- og monteringslokalerne og giver et forbedret arbejdsmiljø ved at eliminere oliespild, brandfarlige rester og farlige komponenter såsom nitrit, fosfater og farlige aminer.

I test i henhold til ASTM C-1748 er metaloverflader belagt med antikorrosion og derefter udsat for 100% relativ fugtighed i 49 grader C. EcoCorr Vandbaseret korrosionsbeskyttelse kan modstå over 800 timer i denne test.

Testbild EcoCorr RP

Kategorier: ,

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga