4 marts 2016

Tribotec styrker salgsstyrken med den nationale kaptajn i bueskydning

Mats Inge Tribotec AB

Mit navn er Mats Inge Smördal Ericsson, jeg er 40 år og har arbejdet med salg de sidste 17 år. Jeg mener mig selv, at jeg er en lydhør, nysgerrig og glad person, og her på Tribotec vil jeg arbejde i segmentlåsen / lim / forsegling / smøre, som er Loxeal, Momentive, Viscoseal, OKS & Versachem.

Privat er jeg far til 3, har en vidunderlig kone, og min store lidenskab er bueskydning, noget jeg har gjort siden jeg var 10 år gammel. At konkurrere mig selv på internationalt niveau er Sveriges nationale kaptajn i det, vi kalder skoven (felt & 3D), og jeg er også involveret regionalt såvel som i klubben.

Jeg ser virkelig frem til at møde dig derude over hele landet for at deltage i din hverdag og dine udfordringer, så vores viden om limning / forsegling / låsning kommer dine kunder til gode.
Hvis du har et problem, som du vil have hjælp til, kan du kontakte mig på 0708-887801 eller på matsinge.ericsson@tribotec.se
Vi ses snart på din arbejdsplads! / Mats Inge

Kategorier: , , , , , ,

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga