27 august 2015

Tribotec leder efter sælgere til forretningsområdet Maintenance

loxeal underhållTribotec AB, med hovedkontor i Mölnlycke, har siden 1970’erne leveret viden og produkter inden for rustbeskyttelse, sammenføjet teknologi og friktionsteknologi til fremstillingsindustrien i Norden. Virksomheden omsætter for godt 70 millioner (2014) med god rentabilitet og har i øjeblikket omkring 20 ansatte. Tribotec er en del af industrikoncernen Indutrade AB.

Tribotec vokser og skal udvides med mere talentfulde sælgere. Til vores forretningsområde Maintenance leder vi nu efter en lidenskabelig sælger, der er nysgerrig, frygtløs og vedholdende. For at være den rigtige person til denne service, skal du elske at være ude med vores kunder, både eksisterende og nye, og levere kundeværdi i verdensklasse.

Arbejdet involverer salg af Loxeal’s sortiment inden for gevindforsegling, skruelåsning, hurtig lim og fleksibel lim til kunder inden for vedligeholdelse og industri. Du vil være ansvarlig for et distrikt, der svarer til Småland. I rollen som distriktssalgschef har du det fulde budget og ydeevneansvar for dit distrikt. Du starter fra et hjemmekontor, og din opgave er at aktivt behandle nye og eksisterende kunder inden for dit forretningsområde med fokus på behandling af nye kunder!

Opgavebeskrivelse

  • Aktiv salgshåndtering af nye og eksisterende kunder
  • Ansvarlig for kortlægning af nye forretningsmuligheder
  • Ansvar for at skabe vækst i Loxeal’s sortiment inden for distriktet
  • Ansvar for at drive og lede forretningsmuligheder fra start til slut
  • Ansvarlig for løbende træning af både nye og eksisterende kunder
  • Budget- og præstationsansvar for distriktet

Denne service er velegnet til dig, der elsker at være ude med dine kunder og konstant finde nye forretningsmuligheder. Du har en meget stærk drivkraft og opmuntres af høje mål og udfordringer. Arbejdet er gratis med en høj grad af egen planlægning, fokus vil være på ny kundebehandling. Vi er glade for at se, at du med succes har arbejdet med opsøgende salg i andre brancher og er en engageret, beslutsom og ambitiøs person.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og firmabil. Vi giver dig solid produktuddannelse og tilbyder kontinuerlig videreuddannelse på hovedkontoret i Mölnlycke. Overnatninger i tjenesten forekommer.

Ansøg med et registreret CV via www.jerrie.se. For spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Udvælgelse og interviews finder sted løbende, så du er velkommen til at ansøge så hurtigt som muligt, men senest den 20. september.

Link til annonce til ansøgning

Kategorier: , , , , , ,

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga