23 januar 2018

Tribotec viser nyheder inden for elektroniksilikone på TEC-messen i Göteborg den 25 januar

elektroniksilikon

Den 25. januar 2018 afholdes TEC Göteborg på Eriksbergshallen – Quality Hotel 11. Kom og mød Tribotec AB ved dette arrangement for elektronikindustrien. Kim Heden hos Tribotec vil præsentere innovationer i Momentives elektronik-silikonserie til maling, indkapsling, støbning og limning.

Elektronisk silikone

I elektronikindustrien bruges silikone som beskyttelse mod frem for alt korrosion og stød. Elektronisk silikone har en god elektrisk isoleringsevne og påvirkes ikke af vand eller fugt selv på meget lang sigt. Silikone forbliver også fleksibel efter hærdning og kan derfor modstå den termiske ekspansion i elektroniske komponenter. Produkterne bevarer også deres fleksibilitet i et usædvanligt bredt temperaturområde og er derfor måske det bedste materialevalg til følsom elektronik.

Ingjutning RTV

Lakering af printkort

Selektiv belægning af kredsløb med beskyttende belægning er en hurtig og økonomisk metode til store produktionsserier. Det er også en god metode, hvis støbning bliver for dyrt eller for tungt.
En god printplatelak skal have høj overfladeisoleringsmodstand, lav viskositet, god spredning og perfekt vedhæftning til underlaget. Alt dette møder silikone-baserede lakker.

Silikonkredsløbslak er også blevet vist i test for at give bedre beskyttelse af printplader mod blandt andet korrosion forårsaget af kondens end konventionelle lakker, især i et saltvandigt miljø. For produkter, der skal stå udendørs, er silikone sandsynligvis den bedste mulighed for klimabeskyttelse.
Tribotec sælger kredsløbslakker af polymertypen – dvs. de hærder og er helt fri for opløsningsmidler. En polymer tilvejebringer også bedre vedhæftning end en harpiks. De hærder alle meget hurtigt.

Afhængigt af hvor store serier der skal produceres, og i hvilken hastighed produktionen skal vare, har vi flere forskellige malinger at vælge imellem. Alle er opløsningsmiddelfrie.

Arrangementet inkluderer også seminarer om nye printkortteknologier, situationen på komponentmarkedet og den nyeste teknologi inden for elektronisk samling.

Velkommen til stand 62!

Kim Heden / Tribotec AB

Kategorier:

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga