Hvad er VCI Rust Protection (VpCI) ® - hvordan fungerer det?

Beskyttelse mod tør rust – sådan fungerer det

De produkter, der skal beskyttes, placeres i en VCI (VpCI), for eksempel en pose. Når posen lukkes, starter en aktiv proces, der giver dig omfattende rustbeskyttelse ned til den mindste porøsitet, så længe du ønsker det. Tidligere tidskrævende og undertiden endda skadelige metoder, såsom smørende komponenter med fedt eller olie, hører fortiden til. Tribotecs tørre VCI-teknologi gavner arbejdsmiljøet og naturen, samtidig med at det sparer tid.

Beskyttelse mod flydende rust – sådan fungerer det

De produkter, der skal beskyttes, dyppes, sprøjtes eller børstes med et flydende VCI (VpCI) produkt, såsom en vandbaseret VCI-rustbeskyttelse. Når væsken er på overfladen, starter en aktiv proces, der giver dig en omfattende rustbeskyttelse ned til den mindste porøsitet, så længe produktet forbliver på overfladen. Tidligere tidskrævende og undertiden endda skadelige metoder, såsom smørende komponenter med fedt eller olie, hører fortiden til. Tribotecs flydende VCI-teknologi gavner arbejdsmiljøet.

Korteste beredskabstid

Ved udpakning bliver fordelene endnu tydeligere. Intet dekontamineringsarbejde er nødvendigt, komponenterne kan gå direkte til montering eller maskinparken og pakkes ud, installeres og idriftsættes på rekordtid. Tidsbesparelserne vil være lige så imponerende som omkostningsbesparelserne.

Kort og langvarig beskyttelse

Vi har løsninger til dig, uanset om du har brug for midlertidig beskyttelse i fabrikker, lidt længere beskyttelse under forsendelse og opbevaring eller langvarig beskyttelse af lagrede detaljer i forskellige miljøer og vejr.

Kontakt os for mere information!

Rustbeskyttelsesprogram

Hvordan virker det?

For at forstå, hvordan vci rustbeskyttelse fungerer, starter vi med at se på definitionen af ​​korrosionshæmmer.

Definitionen af ​​en korrosionshæmmer ifølge (NACE) National Association of Corrosion Engineers er et stof, der modvirker korrosion, når det tilsættes til miljøet i små koncentrationer. En korrosionshæmmer fungerer i henhold til en eller flere af følgende funktioner:

  • Ved adsorption som en tynd film på overfladen af ​​det ætsende materiale
  • Ved at udvikle en tyk korrosionsoverflade
  • Ved at skabe en passiv overflade på metaloverfladen
  • Ved at ændre miljøet eller ved at producere bundfald, fjerne eller inaktivere aggressive medier.

I modsætning til beskyttende belægninger og tørremidler giver VCI rustbeskyttelsesmetode både aktiv og passiv beskyttelse. Den kemiske korrosionsproces påvirkes straks af dampfase- og kontaktfasehæmmere.

VpCI® betyder dampfaseinhibitor og er et registreret varemærke tilhørende Cortec® Corporation for at gøre det klart, at Cortec®VCI har ægte dampfasebeskyttelse og ikke kun kontaktbeskyttelse, som de fleste VCI-produkter har.

Cortec VCI-antikorrosionsbeskyttelse (VpCI®) er en omkostningseffektiv metode, der giver multimetal beskyttelse (beskyttelse af jernholdige og ikke-jernholdige metaller i et og samme produkt).

Sådan fungerer VpCI®

VpCI®-hæmmer transporteres via en dampfase til alle overflader på metaloverfladen, der skal beskyttes. Så længe der er tilstrækkelig inhibitor i dampfasen omkring metallet til at opretholde en kondenseret fase på overfladen, opnås tilstrækkelig beskyttelse.

Dampfasen fungerer kun som et transporthjælpemiddel fra kilden til metaloverfladen, hvor det opbygger et molekylært tykt lag som beskyttelse og dermed stopper angrebet. Alle overflader, inklusive revner, fordybninger og andre utilgængelige overflader, får fuld beskyttelse med VpCI®.

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga