Forretningspolitik

Tribotec markedsfører og sælger miljøvenlige kemiske teknologiprodukter inden for rustbeskyttelse, sammenføjning og smøring til industrikunder i Sverige og Danmark.

Vi leverer produkter af høj kvalitet i kombination med førsteklasses service og teknisk support til optimering af processer. Vi arbejder derfor altid for at finde den bedste bæredygtige løsning for begge parter, hvilket igen betyder forbedret kvalitet, øget effektivitet og reduceret miljøpåvirkning.

Vores fokus inden for kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøarbejde ligger på følgende områder:

  • Kundefokus – Gennem en god dialog med kunden søger vi altid den bedste bæredygtige løsning ved at kombinere vores produkters kvalitet, miljøpåvirkning og levetid på den bedst mulige måde.
  • Transport – Bæredygtige logistikløsninger for at reducere miljøpåvirkningen pr. Leveret vare til kunden.
  • Lagerstyring – Effektive arbejdsmetoder og det rigtige interval på hylden betyder levering til tiden
  • Indkøb – Alt køb skal være gennemtænkt under hensyntagen til kvalitet, miljø, volumen og arbejdsmiljø.

Vi arbejder med forbedringer på alle områder gennem forebyggende arbejde sammen med vores kunder og medarbejdere, i dette arbejde følger vi gældende love og andre krav.

Vi udvikler vores medarbejdere sammen med vores leverandører og vores kunder for at drive udviklingen fremad og øge bevidstheden, da det er vigtigt, at både vi, vores leverandører og vores kunder har et godt samarbejde og udvikling.

Løbende forbedringer betyder for os, at vi søger den mest effektive løsning, der minimerer miljøpåvirkningen, muliggør det bedst mulige arbejdsmiljø og også genererer et højt kvalitets- og godt afkast, hvilket er en forudsætning for vores og vores kunders langsigtede konkurrenceevne.

Mölnlycke 14 marts 2018
/Niclas Arnell, VD Tribotec
Tribotec er ISO 9001:2008 certificeret.

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga