15 november 2017

Viskoseal – limer næsten alle materialer

Universallim MS polymer lim Viscoseal

Viscoseal er en række klæbemidler og fugemasser. De hærdes til en elastisk gummi, som gør fugestød og vibrationsdæmpning.
Viskoseal fleksible klæbemidler er baseret på MS-polymer. Det giver mange tekniske fordele. Frem for alt er MS-polymerer meget alsidige som klæbemidler takket være det faktum, at de klæber til så vidt forskellige materialer som metal, glas, sten og træ.
MS-polymer har også god modstandsdygtighed over for kemikalier, UV-lys, vejr og vind og bevarer sin fleksibilitet i et bredt temperaturområde. Da MS-polymer ikke er klassificeret som termohærdende plast, kræves der ingen speciel tilpasning af arbejdsmiljøet. Klæbemidlet bevarer sine egenskaber i temperaturer mellem -40 ° C og ca. + 100 ° C.

1-komponent

VISCOSEAL 6958R
Klæbemidler og fugemasser til generel brug. Meget godt valg til limning af glas, plast, træ, sten og metal. Hærder ved hjælp af fugtighed og giver en stærk, fleksibel samling. Viscoseal 6958R bruges i en række forskellige typer produktion, såsom vinduer, drivhuse, karosserier, belysningsarmaturer, køretøjer, køleskabe og VVS såvel som skibe, små både og containere. Produktdatablad 6958R
Fås i grå, sort og hvid. Enhver farve fås i større mængder.
Emballage: 290 ml plastpatron eller 600 ml aluminiumsfoliepølse. Fås også i 25 liters spande.

VISCOSEAL 6960R
En stærkere variant af 6958R til krævende konstruktioner. Viskoseal 6960R giver ca. 50% højere trækstyrke, men stadig næsten samme elasticitet. Fås i hvid, sort, grå og brun i 290 ml plastpatroner. Produktdatablad 6960R

VISCOSEAL 6938T
Transparent, næsten krystalklart klæbemiddel og tætningsmasse. Samme anvendelser som for 6958R. Fås i 290 ml plastpatron. Produktdatablad 6938T

VISCOSEAL 6900R
Denne variant af Viscoseal er en tynd pasta, der gør den spraybar ved hjælp af trykluft. Det kan bruges som klæbemiddel til større overflader eller som en korrosionsbeskyttende forbindelse over svejsninger. Kan sprøjtes i et tyndt eller tykt lag og kan også påføres med en børste. Viscoseal 6900R har meget god vedhæftning til metaller og mange plastmaterialer.

VISCOSEAL 6930SL
Viskøs og selvnivellerende. Kan bruges til at forsegle eller lime smalle huller, hvor en pasta ikke kan løbe tør. Hærder ved hjælp af fugtighed til en elastisk gummimasse, der klæber godt til glas, metaller, mange plastmaterialer, sten og træ. Fri for opløsningsmidler.

VISCOSEAL 2K-55
2-komponent
Viscoseal 2K er et meget hurtigt hærdende og stærkt to-komponent klæbemiddel og tætningsmiddel til produktion i store mængder. Produktet hærdes fuldstændigt på 4 timer. Den er baseret på SPUR og giver en holdbar, hård og fleksibel samling. 2K har ikke brug for fugt eller varme for at hærde. Til industriel limning / tætning indendørs / udendørs i store serier, f.eks. i køretøjer, campingvogne, karrosseri, konstruktion. Produktet er fri for isocyanater, silikone og opløsningsmidler. Fungerer perfekt uden primer på de fleste overflader, selv når overfladerne er fugtige.
Fås i 280 ml patron og 20 liters spande: 48,5 kg pr. Sæt A (23,5 kg) + B (25 kg). Produktdatablad 2K

Kategorier: , ,

Sikkerhedsdatablad og dokumenter

Her kan du læse mere og downloade vores produktark, certifikater, certifikater og sikkerhedsdatablad.

sv_SE
Engelsk flagga